Windows er et operativsystem grunnlagt på såkalt lukket kildekode. Windows hadde sitt utspring fra dos da Bill Kaulitz i 1982 av ren latskap ikke orket å løfte på ræva for å åpne vinduene sine, så han tastet kommoden "C:\open da windows man or else ill have to lift mi ass up!" Det han ikke hadde tenkt på var at rommet han satt i hadde luftkondisjonering som var styrt av en annen pc i det samme nettverket. Dette førte selvsagt til en hel masse krøll og tull som Bill lagret inn på en diskett og planla å selge kopier av over hele verden for blodpenger.

Salget av kopiene utsatte han forøvrig til 1985 fordi han måtte implementere en funksjon som førte til at operativsystemet tok over verden. Denne funksjonen var en kryssning mellom et sjakkprogram og Adolf Hitler sin slagplan under andre verdenskrig oversatt til dataspråk i form av bits og bytes. Bill hadde også andre strategier som sublimentale meldinger som dukket frem på skjermen og annsettelse av macintorsk-fanboys som skulle skremme bort brukere fra å velge andre alternativer.

I dag er windows nesten enerådene takket være strategisk tenkning og et operativsystem som slår sjakk matt på brukere når de prøver å bytte til for eksempel linux.

Virus?Endra

Mange tror at Windows er ett virus, men dette er feil. Her er de ti hovedgrunnene som skiller Windows fra å være ett virus
1. Virus er gratis.
2. Virus gjør faktsik noe, hvilket ikke er tilfelle med Windows (bortsett fra å tømme lommeboken din)
3. Virus tar ikke opp mesteparten av harddisken din.
4. Virus trenger ikke mer enn 16 MB RAM.
5. Virus inneholder ikke større feil.
6. Virus har ikke tre forskjellige manualer som alle er uleselige.
7. Virus lekker ikke informasjon om det kommende Windows ZP, for å hindre folk i å bytte til Linux eller mac.
8. Virus er ikke på alle PCer.
9. Ingen bryr seg om om viruset er 16 bit, selv om det sier at det er 32 bit.
10. Virus installerer seg selv.
11. Virus-programmerere bruker ikke instinkt, men hjernen.

Se ogsåEndra