Hva er Microsoft?Endra

Microsoft er en terrorist organisasjon, bassert på å ta over verden med kopiert programvare de tar kopirett på. Dette for å skape markedsdominanse og tjene penger til terrorist handlinger som 11.september. Navnet "Microsoft" er en forkortelse for: Middle-east's International Collection & Reproduction Of SOware For Terrorist's

I begynnelsenEndra

I begynnelsen var Microsoft ingenting, ettersom det ikke fantes mye programvare å ta kopirett på, slik at de kunne selge det. Men så fort det fantes rykter om et opperativsystem for de nye IBM pc'ene på 70-tallet, tok det ikke lange tiden før terroristene hadde skapt sin egen kopi av dette også. (Egentlig tegnet di bare en artig logo til å erstatte den egentlige og kom opp med et dekknavn) Terroristene hadde flaks, og det hele ble en suksess. Kort etter ville andre også finne lykken ved å "lage" opperativ system, men har hele tiden blitt stoppet av kopirettighetene terroristene har skaffet seg.

Nå til dagsEndra

Nå til dags kan vi tydelig se Microsoft's kopimønster pga andre store firma, som vet at homofile regninger, Gay Bill, er skummle. Dette er regninger Microsoft sender ut til alle som vistnok skal ha gitt ut eget software, men som Microsoft tok kopirett på.

Derfor klarer store firma som Apple, å holde idè'ene for seg selv, helt til de slipper ut sitt ferdige produkt MED KOPIRETT. Desverre ser vi alikevell klare trekk på at terroristenes nye opperativ system, Vista, er en sann kopi av Apple's 2 år gamle OSX. Eneste forskjell er et annet grensesnitt og navn på funksjonene såklart... Og en egen logo tegnet i Adobe Photoshop istedenfor det tradisjonelle MSpaint... Selv mener Microsoft at dette er et eget produkt de har jobbet hardt og lenge med. (Det tok tross alt 5 år mellom WinXP og WinVista) Egentlig måtte de bare vente 3 år på at Apple slapp sitt nye opperativsystem, slik at de kunne kopiere dette. Så måtte de bruke 2 år på å lære seg Adobe Photoshop, slik at de slapp og bruke MSpaint til den nye Windows Vista logo'en. Dessuten har de dårlig fantasi, slik at det gikk tregt å finne opp nye navn på OSX's funksjoner. F.eks ble Aqua døpt om til Aero.

Hvordan klare de dette?Endra

Microsoft er MESTERE på dette. Som forklart ovenfor, gjelder det bare å finne på nye navn til funksjonene, lage et nytt design til OS'et med konkurentenes programmer, og Markedsføre MYE bedre enn de som egentlig laget OS'et. Se tegningen nedenfor:

 

Som dere ser, alt som skal til er litt fantasi for å endre skallet utenpå opperativsystemet. Koden er den samme, og det er nettopp derfor Microsoft er så nøye på at ingen får se hvordan deres kode ser ut. Da kunna jo folk komme til skade å se at koden er 100% lik med Apple's OSX! :O

Kort av hvordan Vista ble laget:

1) Apple Inc. bruker 3 år på å lage OSX.

2) Microsoft kjøper fullversjonen av OSX, ansetter 1000 forfattere og bruker 2 år på å dikte opp nye navn og tegne nytt design og logo.

3) Microsoft setter Trademark på sin logo (se tegningen) og selger så og si samme programmet 1000 kroner dyrere enn OSX pga dyr markedsføring.