Hei! Vil melde fra om at eg har gitt deg brukerrettar som admin, byråkrat, rollback og brukarkontrollør. Ikkje at det har så mykje å seie - aktiviteten her inne er jo omtrent null. --Mr. Floyd (diskusjon) 13. mai 2020 kl. 00:19 (UTC)

Takk! -Hypera (diskusjon) 13. mai 2020 kl. 09:50 (UTC)
Takk for at du ryddar opp her inne! Det har vore fleire år utan administratoraktivitet eller patruljering her inne. Vandalane med sjikanøse uthegningsartiklar er vel diverre dei einaste som har brukt Ikkjepedia dei siste 10 åra. Eg har ikkje vore aktiv her på mange år, og eg kjem neppe til å bli det heller. Eg kommer vel til å komme innom ein og annan gong for å sjekke kva som skjer her og utføre administratorverksamd. Har kanskje vokst frå humoren her inne samtidig som eg har mista mykje av kreativiteten med åra. Cartoonisten har visst òg slutta, diverre. Ingen av dei andre administratorane har vore innom på mange år, heller. Då er det på tide at nyare blod får komme til. Det er iallfall uaktuelt at Ikkjepedia skal vere ein fristad for fjortismobbarar som vil henge ut klassekameratar dei ikkje likar, så det er på høg tid at nokon som er interessert i jobben får komme til og rydde opp her inne. Med venleg helsing frå Mr. Floyd (som igjen har vorte logga ut) --95.34.152.117 13. mai 2020 kl. 12:34 (UTC)
Bare hyggelig. Jeg har ikke sett store mengder sjikane her, men det er veldig mange dårlige artikler, og av en eller annen grunn er det meste på bokmål. -Hypera (diskusjon) 13. mai 2020 kl. 13:00 (UTC)
Det er fordi Ikkjepedia eigentleg byggar på den opphavlege Ikkepedia som vart oppretta i 2006 på adressa ikkepedia.wikia.com. Så vart det oppretta ein ny Ikkepedia på ikkepedia.org omtrent et år etterpå og mesteparten av aktiviteten vart flytta over dit, men den gamle Ikkepediaen fortsatte å eksistere. I 2009 var eg ein av fleire som gjekk inn for at Wikia-Ikkepediaen skulle bli til Ikkjepedia. Men dei fleste av artiklane vart aldri omsett til nynorsk. Seinare samme år fikk Henning oppretta denne på ikkjepedia.org og så vart alt frå Wikia-versjonen - inkludert alle artiklane og malane - flytta over hit. Men det vart aldri nokon stor aktivitet her. Den har jo vore så god som daud dei siste 10 åra. --95.34.152.117 13. mai 2020 kl. 16:04 (UTC)
OK, skjønner. Takk for svaret. -Hypera (diskusjon) 13. mai 2020 kl. 16:20 (UTC)