Ikkjepedia:Syklubben

Versjonen frå 30. november 2007 kl. 09:36 av 83.243.164.209 (diskusjon) (→‎Alle søknader under her!)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
64px-Construction.png

Lurer du på noe om Ikkepedia?
Har du forslag eller tanker om Ikkepedia?
Dette er stedet for å diskutere det med andre Ikkepedianere.

Vennligst husk å signere innleggene dine ved å skrive ~~~~ på slutten!

Alle poster under her!

Adminstatus deles ut!

  • Alle som vil bli admin kan bli det nå! Men du må søke om det. Du må være registrert bruker for å bli det. Adminstatus kan fjernes så lett som fy, så ikke prøv deg på noe tull når du først har fått det. Du kan slette sider og blokkere brukere. Du utformer søknaden din slik:
  *Jeg, vil gjerne bli admin fordi (begrunnelse), hilsen ~~~~

Som blir:

  • Jeg vil gjerne bli admin fordi (begrunnelse), hilsen Test 19. sep 2007 kl. 19:50 (UTC)

Alle søknader under her!

  • Jeg vil gjerne bli admin fordi jeg liker å slette sider og blokkere brukere, hilsen Jaff. Jeg er egentlig Jaf fra «den andre Ikkepediaen», men mener at jeg har samme brukernavn her også, men har glømt passordet. (Kanskje det er jeg som er den virkelige sosekoppen her.) Var innom denne søppeldynga her før jeg kom over den andre. Det har skjedd mye og god opprydding her den siste tida, men jeg synes det er veldig viktig å få bort direkte ondsinnede omtaler av levende personer som ikke selv har oppsøkt offentlighetens rampelys. Denne Ikkepediaen her har ingen muligheter til å bli så god som den andre, men vi bør sørge for at den geniale grunnideen med Ikkepedia/Uncyclopedia ikke blir direkte ødelagt heller. (Sosekopp: Kan du sjekke bruker Jaf, om det er eller mindre sikkert at det er meg? neida, jeg er ikke gal, bare virker sånn av og til.) --Jaff 20. sep 2007 kl. 21:37 (UTC)
  • Jeg, vil gjerne bli admin fordi jeg har lagt merke til en del saker som ikke er helt passende og det hadde vært fint å kunne ha mulighet til å fjerne slike saker. f.eks.: så var den en side der det sto et navn som overskrift og at den personen var ett eller annet, "fakta" var ikke å finne. hilsen Ratocx.

Hva er det med ikkepedia.org?

Hva skjer egentlig med ikkepedia.org? Virker som sida har vært nede i all evighet nå.. Noen som vet noe? Sosekopp 19. okt 2007 kl. 18:27 (UTC)

Carlb's brukerdiskusjon Det ser ut som flere prosjekt er berørt. Vet ennå ikke når serverene er oppe igjen, får håpe det blir snart. --Knotebas 19. okt 2007 kl. 18:32 (UTC)
Portugisisk ikkepedia er forresten oppe igjen nå, så det nærmer seg nok for det norske også. Ifølge portugisisk ikkepedia var det hackere fra wikipedia som forårsaket serverkræsjet. --Knotebas 19. okt 2007 kl. 18:34 (UTC)
We are back in business, folks! --Jeff no 19. okt 2007 kl. 19:32 (UTC)
Merkeligere ting har sikkert skjedd (f.eks. Märthas engler), men her var jeg pålogget Uncyclopedia som "Jeff no" (det er det jeg heter der), gikk til dette rare nettstedet her og kunne redigere en artikkel med samme bruker, men jeg er altså Jaff her og Jaf på den "andre Ikkepedia'n" --Jaff 19. okt 2007 kl. 19:48 (UTC)
Wikia har en sentral brukerdatabase, slik at du kan logge inn i alle wikia-prosjekter med én brukerkonto. Ikkepedia.org er ikke et wikia-prosjekt. Har noen av dere prøvd det nye skin'et? Jeg finner knapt frem i noe her lenger... --Knotebas 19. okt 2007 kl. 20:10 (UTC)
Liker det ikke. Her er det dessuten en blanding av dansk, litt norsk og litt engelsk. --Jeff no 19. okt 2007 kl. 22:00 (UTC)
Uff, har det skjedd igjen..? --Sosekopp 24. okt 2007 kl. 14:22 (UTC)
Bra det ikke har det... Sosekopp 24. okt 2007 kl. 14:52 (UTC)