Opna hovudmenyen

Ikkjepedia β

Cd er en relativt ny oppfinnelse som er forkortelse for Compatibelt Drapsvåpen. Cd'en er lett gjenkjennelig som en flat, rund plate med en diameter på 12 cm. Dette livsfarlige våpnet ble utviklet av to russiske molekylærbiologer, med litt sære fritidsinteresser, under den kalde krigen. Cd'en kan i utgangspunktet virke rimelig harmløs, men koden om at det i virkeligheten er et livsfarlig drapsvåpen ble på en fremragende måte knekket av en av norges fremste ekspert på koder fra den kalde krigen, Drammen VGS-lærer, Brita. Brita så umiddelbart trusselen som lå i et slikt våpen, og fikk umiddelbart varslet myndighetene. Cd'er er i dag forbudt materiale å kjøpe, selge eller omsette. Den er kun lov til eget bruk (ved Stockholm-traktaten 2004).

Brita har nylig uttalt seg om at hun frykter et nytt produkt fra de russiske produsentene. Hun mener etter nøye research å ha funnet ut at russerne nå pønsker på et mer digitaltvennelig produkt kalt mp3, som kan utkonkurere cd'en og true den norske befolkningen.


Fareskilt.jpg

Denne artikkelen er ikkje på nynorsk, noko som gjer den til ein fare for det norske samfunn, og må kanskje destrueres med flammekastar. Du kan hjelpa Ikkjepedia med å gjere sida meir nynorsk.